Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2010 16:01 - Добавяйте собствено съдържание
Автор: balastra Категория: Технологии   
Прочетен: 1578 Коментари: 0 Гласове:
0



Вероятно мнозина от вас са достигнали до извода, че баластра-та е сайт, в който можете само да съхранявате любимите си отметки. Да, вие можете да правите това, но крайната цел винаги е била различна - да създадем платформа за запазване на вашето лично знание, което да споделяте с приятелите си. Дали ще е отметка, файл, галерия със снимки, документ, статия или друг вид електронно съдържание, вие ще имате възможност да го запазите и да го организирате или групирате по начин, който ви е максимално удобен. Край на предварително дефинираните категории - вече имате пълен контрол.

Как работи всичко това? Представете си, че създавате категория с име "Здраве". Като първа стъпка, можете да добавяте отметки и връзки към интересни за вас здравни материали т.е. референтни материали, които не са ваши. След това можете да създавате собствени материали, можете да копирате такива и дори да направите компилация от различни източници т.е. да създавате статии. След това можете да добавяте снимки, файлове и така нататък. След известно време ще се получи нещо подобно на директория с материали засягащи здравето по начина, по който вие го виждате. Става персонална електронна онлайн папка. Можете да направите същото за всяка частица знание, която е интересна за вас. В крайна сметка ще съберете цялото ваше знание в категории (папки), което можете да споделяте или да запазвате само за себе си - вие решавате.

Какво е текущото състояние? Вече е възможно добавянето на статии в категориите. Може би думата "статия" е малко объркваща и ако е така, разбирайте я като произволен електронен материал, който може да бъде бележка, статия от блог, документ или нещо друго. Нещо повече, всеки регистриран потребител получава лична директория за изображения и снимки, които ще се добавят към статиите. В нея ще можете да добавяте, преименувате и изтривате файлове и да създавате и изтривате директории. Мястото е ваше, вие решавате как да го организирате.

Какво следва? Следващата стъпка ще позволи споделянето на част от вашето знание с приятелите ви, така че те ще могат да коментират и да гласуват за него, да дават идеи, така че да повишат както качеството, така и количеството на съхранените материали.

Какво мислите за това да имате възможност да организирате персонален публичен профил, запазвайки си личния такъв? Очаквайте съвсем скоро!



Тагове:   знание,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: balastra
Категория: Технологии
Прочетен: 67299
Постинги: 27
Коментари: 38
Гласове: 22