Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2011 10:55 - Защо ни пречите да спортуваме, идиоти от НСА?
Автор: balastra Категория: Регионални   
Прочетен: 2656 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 08.06.2011 12:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
За тези които не са запознати - НСА е Национална спортна академия. А повод за "безумния гняв на Ахила Пелеев" е вчерашното ми посещение на стадиона на НСА в Студентски град. Посещение, заради което жена ми още се сърди (и с право) за езика който използвах пред детето. Но тъй като вече грамотността на населението е такава, че само над 18 годишните могат да четат, мога спокойно да кажа: управата на НСИ са шайка безмозъчни идиоти, олигофрени, тъпаци, дебили, шайка дебелогъзи лакоми плужеци.

Малко предистория. Ако някой някога е ходил на този стадион, ще знае, че практически имаше една писта за бягане, която не беше заградена. Не беше в добро състояние, но беше свободна. Можеше да я използва всеки, който желае. На една от другите има дупка в оградата и всички се промъквахме като гущери, за да можем да побягаме по някой километър и да си тръгнем по живо по здраво. По това време в самия комплекс влизаха с коли само същите безмозъчни дебелогъзи идиоти, управители на НСА, които не можеха да си дотътрят късите крака от паркинга до кортовете (около 200 метра) и ходиха до там с колите, разбутвайки цялата пешеходна алея. Но с идиоти не се спори и хората мълчаливо го понасяха.

Е, всички тези добри времена са към края си. Какво да видя вчера? Първо, паркингът вече е затворен и е само с карта за достъп. Така действат оялите се дебелогъзи дебили - слагат си частни островчета да се чустват велики. Какъв е резултата? Празен, макар и не огромен паркинг, но все пак с възможност да събере доста коли, и препълнена улица, тротоари и тревички с коли, около комплекса. Не знам колко тъп и дебелокож трябва да си, за да направиш това. Уникално, мега тъп. 

Това беше момента, в който изригнах и започнах да ги псувам на воля. Като искате толкова да ви е спокойно - сложете вход за паркинг. Не живея наблизо, искам да взема и малкия със себе си, така че имам нужда от това да дойда с кола. Ще си платя масрафа. Но да ме карате да тъпча тревата с колата и да гледам празния паркинг, ми идва малко повечко. Идиоти скапани!

И това са го решили същите идиоти, които са дали дипломи на нашия пръв държавен и партиен ръководител и на началника на министерството на страха. И ние очакваме нещо да се случи - ми случва се, ама не е в наша полза.

За съжаление изненадите продължиха и вътре в самия комплекс. Както вече казах по-горе, имаше само една писта, която беше свободна. Е, вече не е. Под предтекста, че се реконструира е сложена хубава и стабилна ограда. Едва ли някой от тези олигофрени може да го обясни, но е факт. 

Падна и последното свободно съоръжение. И всичко това на фона на приказки за развитието на спорта в столицата и бля-бля-бля. Всичко са само далавери. Защото тези идиоти най-вероятно са взели пари за обновяване на спортните съоръжения и са ги използвали за ограждане. Хвала! Истински родолюбци. 

Разбирам защо големия стадион е затворен - все пак там се провеждат всички състезания, нека да се запази в малко по-добро състояние. Но не мога да разбера това постоянно ограждане в изпълнение на ниски и мерзки душици. Както вече казах, вземете да събирате такса, като ви е толкова зор за пари. Оставете входа свободен само за деца и студенти. Все пак сте в Студентски град. А там има и други освен наркопласьори и лесни жени. Нека за тях да е безплатно. Ние всички останали ще си плащаме. Ама то не е лесно - трябва и акъл. Пък и най-вероятно ви е забранено от закона. Сигурно получавате пари от държавата да оигурявате поне едно съоръжение, което да е безплатно. 

Да, и сега има такова - това с дупката в оградата. Промушваме си и скришом спортуваме. Докато не затворят дупката, След това ще трябва да прескачаме оградите, докато не пуснат ток по тях.

Ето това се готви за стадионите. И предполагам, че всички приказки на онзи дебил Петър Диков за използване на старите неизползваеми спортни съоръжения ще доведат до това - да се огради, за да може да му се взема такса. А след това малко по малко да се позамени с по-доходни бизнес начинания - кръчмичка, чалга клубче, боулинг и джаги (все пак трябва да има спортни съоръжения) и т.н. 

Хайде сега ме убедете, че Борисов и компания са по-различни от Станишев и компания. Както и да е. Не искам да разводнявам темата с политика. Чуствам се ужасно обиден от това, което става. И няма значение кой ни управлява, коя партия е на власт - в действителност управляват дебелогъзите от НСА или други техни братя по идиотизъм. И всичко това с активната намеса на държавата (в ролята на резачи на ленти). Не ми го побира главата.

Изивнявам се на всички за малко грубия език, но от много отдавна не се бях ядосвал така на подобни дребни душици. Лошото е, че ние нямаме власт да го променим. Но аз лично бих искал да видя онези шкембета как се заклещват в онази дупка, само и само да докажат, че осигуряват спорт за младежта. И Игнатов, и Нейков, и Фандъкова, и цялото управление на НСА ... "вий сте идиоти!".

Източник: www.balastra.com

Публичен профил на vasmer, категория Личен блог

Ако желаете да създадете уникално местенце за събиране и споделяне на знание, регистриайте се тук! Стига вече социални мрежи! баластра-та е за лични неща!


Тагове:   нса,   спорт,   идиоти,


Гласувай:
3



1. nosense - Напълно подкрепям!
06.06.2011 11:37
Това е пълна глупост да се спира достъпа до спортни съображения!
Един турникет и карта издадена от общината с някаква такса на пример от 20 лв. решава проблема с това кой влиза и какво прави. Ама някои не му е узрял акъла толкова! Бива ли такова нещо?
Високите спортни постижения се постигат с подбор на хора от масовият спорт! А това са пълни глупости!!! После ще има заболявания, затлъстявани и всякакви други проблеми!
цитирай
2. balastra - Най ме е яд ...
06.06.2011 12:29
на това, че само се приказват едни високопарни думи, а се правят глупости. Прибира се такса и щем не щем, ще се научим да си плащаме ако искаме да ползваме. Ама да се ограждат - добре дошли обратно в мутренските времена. Тъкмо бяха започнали да си отиват лека полека и пак ги виждам на дневен ред!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: balastra
Категория: Технологии
Прочетен: 67308
Постинги: 27
Коментари: 38
Гласове: 22